Як правильно варити відвар з вівса

Як правильно заварювати овес з лікувальною метою?

Необхідно 2 склянки вівса залити літром холодної води. Потім наполягти. Через добу нагріти, довести до кипіння та підтримувати слабкий вогонь. Після цього витримати ще день, процідити. Збережена копія

Як правильно заварити відвар вівса?

Вівсяний відвар

  1. Ретельно промити зерна вівса. Пропорції: 10 г вівса на кожен 1 літр води напою. …
  2. Закип'ятити воду. Щоб напою вистачило на кілька прийомів, рекомендуємо одразу зварити його із запасом.
  3. Насипати зерно в термос і залити охолодженим окропом (90℃). …
  4. Закрити термос і дати настоятися близько 4-8 годин.