Харчування при пневмонії у дорослих корисно

Збагатіть свій щоденний раціон продуктами багатими на білок: м'ясо, риба, птиця без шкіри, сир, молочні продукти, яйця, рослинні білки: соя, бобові (за переносимістю) — сочевиця, нут, маш, квасоля, горох. Білкові продукти повинні бути присутніми у Вашому раціоні не менше 3 разів на день, приблизно по 80-100 г.

Що краще їсти під час пневмонії?

Відмінно підійдуть при зниженні проявів хвороби яйця, м'ясні або рибні котлети, хліб із цільнозернового борошна, овочі, фрукти, добре розварені каші, олії (до 5 ст. ложок на добу). Збережена копія

Що не можна при пневмонії їсти?

Під час пневмонії слід відмовитися від цукру, замінивши його на фруктозу, мед чи стевію. Також заборонені жирні, смажені, борошняні та копчені страви.оскільки вони мають високий колараж і показані лише людям, організм яких здатний впоратися з такими навантаженнями; стрес.