Як варити спагетті Барила 7

Закип'ятити воду (1 літр води на 100 гр. макаронів і 7g. солі), посолити, покласти пасту в киплячу воду і варити по часу зазначеному на упаковці (11 хв).

Макарони Barilla Farfalle ( метелики) 500 г (Італія) Як кажуть самі італійці, краще Barilla може бути тільки Barilla . Спосіб і час приготування: в підсолену воду, що кипить, опустити пасту, варити 12 хвилин. На кожні 100 грамів пасти потрібно не менш ніж 1 літр води.

Як варити макарони, щоб вони не злипалися – прості поради Спочатку потрібно поставити воду на вогонь, додати сіль і почекати, поки вона закипить. Тільки після цього поміщати у воду макарони, зменшити вогонь до помірного і періодично помішувати, щоб вони не злипалися.

Час приготування 11 хвилин.

Спагеті потрібно варити приблизно 8-12 хвилин. Точний час приготування вказано на упаковці. Візьміть велику каструлю і налийте 1 л води на 100 г спагетті.

Злипання через крохмаль: Коли ви варите макарони, крохмаль розчиняється у воді і стає липким. Це може призвести до того, що макарони злипаються разом під час варіння, особливо якщо вони недостатньо активно перемішуються.