Чим закушувати віскі
- М’ясо, птиця, яловичий язик підійдуть для віскі з агресивним смаком, а також із запахом диму і фруктів.
- Копченою червоною рибою правильно буде закушувати більш м’які напої.
- Алкоголь з ароматом трав краще вживати з морепродуктами – устрицями, креветками, рибою.
Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим і смаженим м’ясом, десертами. Більш легкі віскі краще підходять для копченого лосося і суші. У той час як, середньотілий віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбрією.
Одна частина віскі і три частини коли складуть оптимальний мікс. Заповніть тумблер або хайбол крижаними кубиками. Влийте 40-50 мл віскі. Додайте 120-150 мл Coca-Cola.