Як правильно пити Бейліс

Лікер Бейліс – це алкогольний напій на основі ірландського віскі, вершків та шоколаду, який має ніжний і кремовий смак. Його можна пити як дижестив або подавати з кавою, чаєм, шейками та випічкою.17 січ. 2024 р.

Споживати Бейліс найкраще, смакуючи кожний окремий шар. Воду та сік до Бейлісу краще не додавати — це зіпсує смак. Завдяки своїм властивостям, наявності у змісті невеликої кількості цукру та вершкового алкоголю, цей алкогольний напій дозволяє покращити травлення.

Як правильно пити лікер?

  1. У чистому стані. …
  2. З кількома кубиками льоду. …
  3. У розбавленому стані, коли зайва солодкість алкоголю розбавляється очищеною водою або фруктовими соками. …
  4. У складі багатокомпонентних коктейлів, в яких лікер може грати роль основи, або використовується для додання напою вишуканого аромату / смаку.

Бейліс (лікер)

Логотип ТМ "Baileys"
Типлікер
Міцність напою17%
Смаксолодкий, вершковий
Різновидиоригінальний, м'ятно-шоколадний, карамельний, кавовий

До речі, ірландський лікер Бейліс містить всього лише 17% спирту. Існує багато видів Бейлізу, бо ірландці – ті ще експериментатори. Baileys Original – той самий перший Бейліс. Віскі з Дубліна, вершки від корів з заливних ірландських пасовищ та цукор з ірландського цукрового буряку.

590 грн.





Бейліс подають при кімнатній температурі (18-20 ° c). Для охолодження в келих можна покласти кілька кубиків льоду, але сама пляшка з лікером не охолоджує.